Essentiële oliën bij Pica Pica

Deze ondersteunende oliën groeien snel in populariteit omdat ze als natuurlijke medicijnen werken zonder bijwerkingen. Hoe mooi is dat? Soms krijgen we of nemen we te snel medicijnen in terwijl hier misschien een andere oplossing voor is. Bent u benieuwt wat deze oliën voor u en/of uw gezin kunnen betekenen? Dan wil ik u graag helpen. We gaan samen kijken op welke manier we uw klachten kunnen verminderen of zelfs kunnen verhelpen.

Essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische bestanddelen die uit zaden, schors, wortels of andere delen van planten of bloemen worden gehaald. De essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel. De oliën bezitten enorme geneeskrachtige kwaliteiten en zijn voor een breed scala aan gezondheidsproblemen inzetbaar.

Er bestaan talloze soorten essentiële oliën van dōTERRA, met elk hun eigen medicinale en therapeutische eigenschappen. Deze oliën hebben het CPTG-keurmerk, wat staat voor veilig, puur en effectief. Enkele druppels zijn al genoeg! Doordat de essentiële oliën veilig en snel werken zijn ze voor iedereen in te zetten en te gebruiken als een natuurlijk EHBO-pakket.