We beginnen met een Voetbad…

Bij een voetmassage beginnen we met een warm voetbad met Zechsal magnesium zout. Zonder magnesium kom je niet ver!! Magnesium is de derde levensbehoefte na zuurstof en water. Het zorgt voor ontspanning, is goed voor je hart, je spieren, je huid, je stofwisseling en houdt je hormonen op regel.
Door het warme voetbad worden uw voeten niet alleen opgewarmd  maar ze worden er ook wat soepeler van.  Door aan het  water een essentiële olie toe te voegen, zorgt ik  voor een voorbereidende reiniging. Wanneer de tijd er op zit mogen de voeten uit het bad en pak ik ze in een droge handdoek. Daarna krijgen uw voeten om de beurt een verzorgende pakking en een scrub behandeling met HFL voetscrub met aardbeien pitjes of met een scrub van dadi-Oil.

Massage met gebruik van hotstones

Door het maar altijd dragen van schoenen, zijn voeten  gedurende de dag bekneld. Dit kan ervoor zorgen dat de bloedcirculatie in de voeten niet meer soepel verloopt en dat de spieren op den duur vast gaan zitten. Door het toepassen van een ontspanningsmassage worden deze complicaties verholpen door het in gang brengen van een betere circulatie en het los maken van de spieren. Naast dat dit zeer rustgevend kan zijn voor het lichaam, heeft deze massage nog een extra voordeel voor de mensen die veel vocht vasthouden. Door het toepassen van een ontspanningsmassage kan het vocht beter afgevoerd worden.

Vaak denken mensen bij de term Hotstone aan het neerleggen van stenen op de rug. Echter, is dit een vertekend beeld door de media en kan dit net zo goed toegepast worden op alleen de voeten en benen. De basaltstenen die men hierbij gebruikt worden soms tot 50 graden opgewarmd. Deze steen is geselecteerd doordat het lang de warmte vast kan houden in de kern. Door middel van deze techniek kunnen spieren worden versoepeld, het lichaam en geest een balans vinden en vermoeidheid worden tegengegaan.

Nabehandeling

Wanneer de massage er weer op zit zal ik de voeten behandelen met een goede voetverzorging creme. Zo blijft de huid gehydrateerd en in staat tot een beter herstel . Heeft U er echter voor gekozen uw tenen te lakken met gellak dan doen we dit nog voordat ik uw voeten increme. Daarna is het verstandig lekker warme sokken aan te trekken.  Zo blijven de voeten warm en koelen ze ook niet te snel af. Een voetmassage mag zo vaak gegeven worden als gewenst is, omdat het juist bedoeld is ter ontspanning en rust van lichaam en geest. Uw  voeten zullen na de behandeling een lange tijd zacht en als herboren aanvoelen.

ProVoet Pedicure

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De aangesloten pedicures staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

AFSPRAAK MAKEN
PRIJZEN