Oriflame© bij Pica Pica

Bij mij kunt u terecht voor huidverzorgingsproducten en make up van Oriflame. Bent u opzoek naar een specifiek product of nog zoekende naar de juiste producten, laat je inspireren en adviseren en vindt de beste producten voor uw huid. Iedere 3 weken ligt het nieuwe boekje bij mij in de salon. Ook kunnen bestellingen thuis worden bezorgd. Ik bestel dan de gewenste producten voor u mee en lever ze thuis af. 

Maak kennis met Oriflame…

Een van origine Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in huid & haar verzorgingsproducten van professionele kwaliteit. Oriflame biedt al meer dan 50 jaar mensen van over de hele wereld de kans om hun persoonlijke beauty te vieren en hun dromen waar te maken. Oriflame ontwikkelt hoogwaardige en trendy producten voor beautyliefhebbers en biedt de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community.

Geïnspireerd door de natuur

De Zweedse natuur heeft altijd een belangrijke rol voor ons gespeeld. De planten die leven en vooral overleven in de strenge weersomstandigheden in Zweden – kou, donkere winters en korte, intense zomers – inspireren ons. Bij het ontwikkelen van onze producten laten we ons leiden door de natuur. We waren een van de eersten ter wereld die cosmetica ontwikkelde op basis van natuurlijke extracten, zoals berkensapextract – tientallen jaren voordat andere bedrijven dat gingen doen.

We hebben nog steeds veel respect voor de kracht en voordelen van natuurlijke ingrediënten, of dat nu is door met plantaardige stamcellen te werken of natuurlijke scrubdeeltjes te gebruiken in onze afspoelbare producten. Het is zelfs zo dat alle extracten die we gebruiken natuurlijk zijn, en elk ingrediënt dat we gebruiken eerst onze uitvoerige eco-ethische screening moet doorstaan, waarin het ingrediënt getest wordt op kwaliteit, veiligheid en bron. Zo kunnen we er zeker van zijn dat het goed is voor jou, en niet schadelijk is voor de aarde.

Aangedreven door de wetenschap

Met meer dan 50 jaar ervaring leveren we hoogwaardige, eenvoudig te gebruiken en zeer effectieve producten, die het gevolg zijn van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeksresultaten die vaak baanbrekend zijn. We blijven constant op zoek naar betere oplossingen en technologieën om innovatieve producten te ontwikkelen die het gewenste resultaat bieden en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor mens en milieu. Onze gepatenteerde technologieën en unieke innovaties worden vaak aangevuld met klinisch bewezen prestatietests.

Onze wetenschappers en technisch experts hebben samen een brede expertise, waaronder op het gebied van samenstellingswetenschap, chemie, huidwetenschap (fysiologie en biologie), huidveroudering en -analyse, voedingswetenschap, klinisch testen en instrumentatie. Met behulp van deze experts en ons geavanceerde onderzoeks- en ontwikkelingscentrum kunnen we veiligere en betere producten ontwikkelen voor onze klanten.

“Onze toewijding aan het ontwikkelen van producten om in te geloven en achter te staan, is zichtbaar in onze hoge productstandaarden.”

logo-oriflame-picapica