HFL Laboratories bij Pica Pica

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. Het eerste idee begon met een effectieve anti mycose spray. Aangezien er al zoveel producten hiervoor op de markt waren kwam er veel onderzoek bij kijken om een compleet innovatief product te creëren.

Vele producten in de markt zijn op basis van tea tree olie of andere vergelijkbare ingrediënten. HFL Laboratories heeft hier een groot verschil in gemaakt door een compleet nieuwe werkende stof te gebruiken voor de mycose spray.

Het idee ontstond in Denemarken en kwam vanuit de voedingsmiddelen industrie waar ze bepaalde grondstoffen gebruiken om flessen en kannen schimmelvrij te maken voordat deze gevuld worden met voedsel of drinken. Aangezien de HFL Solution Spray gebaseerd is op een compleet nieuw en innovatief recept bestaat er een Europees patent op dit product.

Tijdens het ontwikkelings- en onderzoeksproces van de Solution spray werd ook de ontwikkeling van de Roselan Balm, Dermoleen Cream, Fresh Gel en Bodygel doorgezet. Dit in samenwerking met een Dermatoloog uit Spanje. Zo ontstond er een compacte lijn die in 2005 is gelanceerd.

ALLE PRODUCTEN
hfl-logo-picapica