dōTERRA

 Bent u benieuwt wat deze oliën voor u en/of uw gezin kunnen betekenen? Dan wil ik u graag helpen. We gaan samen kijken op welke manier we uw klachten kunnen verminderen of zelfs kunnen verhelpen.

MEER INFO

Oriflame

Een van origine Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in huid & haar verzorgingsproducten van professionele kwaliteit. Oriflame biedt al meer dan 50 jaar mensen van over de hele wereld de kans om hun persoonlijke beauty te vieren.

MEER INFO

Wandelwol

Last van blaren of  drukplekken? Probeer Wandelwol! Wandelwol bestaat uit 100% schapenwol of alpacawol en is een antidruk-wol bij blaren en drukplekken. Het is zacht, rijk aan lanoline en geeft je het gevoel op wolken te lopen.

MEER INFO

HFL

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw voeten goed verzorgen? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.

MEER INFO

Producten

In de praktijk werk ik met diverse producten. U kunt deze producten bij mij in de praktijk aanschaffen of bestellen door mij een e-mail te sturen. Vindt de producten die het beste bij jou passen! Bekijk een klein overzicht van de beschikbare producten.

MEER INFO

Binnenkort!

Voetmassage

Binnenkort Voetmassages bij Pica Pica Roden

MEER INFO

Binnenkort!

Hotstone massage

Binnenkort hotsten massage bij Pica Pica Roden!

MEER INFO