Bij Pica Pica kunt u uw natuurlijke nagels laten verstevigen en mooi houden gedurende drukke tijden door Gellak te laten aanbrengen. Gellak wordt aangebracht als een lak maar geeft het resultaat van een colour gel. Een compleet behandeling binnen 60 minuten. Met veel keuze uit verschillende mooie kleuren is er voor elk wat wils, ook French manicure, een stempel of nailwrap behoren tot de mogelijkheden. Gellak geeft ongeveer 3 weken of langer een schitterend resultaat, dit is afhankelijk van de groei van je nagels.

Acryl- of gelnagels

Een kunstnagel (tips) is een kunstmatige nagel die over de bestaande nagel kan worden geplakt met een speciale nagel lijm. Een kunstnagel kan ook worden gemaakt door middel van het modelleren op een sjabloon met ACRYL, of GEL.

Acryl
Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaatst. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt de kunstnagel gemodelleerd.

Gel & Powergel
Een nagel kan ook worden opgebracht met een gelvormige kunststof, die hard wordt in een speciale UV-lamp. Ook is er powergel op de salon aanwezig. Dit is de nieuwste manier van kunstnagels zetten met de voordelen van gel en stevigheid van acryl. Zodra u bij mij komt beslissen we samen wat voor u de meest geschrikte methode is.

Nagelbijt arrangement

Hoe dit arrangement eruit gaat zien hangt af van de originele staat van uw nagels. In het begin komt u de eerste 3 a 4 weken wekelijks langs, totdat de natuurlijke nagel zich zover hersteld heeft dat we de tussenpozen wat kunnen oprekken. De eerste afspraak is daarom een vrijblijvende zichtafspraak waarin we samen overleggen wat voor u de beste methode is.

Manicure/handmassage

Een manicure behandeling is een behandeling voor de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotion. Bij de nagel wordt de nagelriem teruggeduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode cellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen kunstnagels of natuurlijke nagels gelakt worden. De manicure sluiten we af met een handmassage met lotion van het merk Seduction, zodat u met een heerlijk ontspannen gevoel vertrekt.

Gellak/Polish

Een gellak behandeling bestaat uit een kleur gellak naar keuze op uw eigen nagel. Eerst krijgt u een transparante onderlak op uw nagel, daarna de gekozen kleur. Deze worden beide uitgehard onder een UVlamp. Bij een volgend bezoek vijl ik de kleur eraf en breng een nieuwe aan. Ik week de gellak er niet af met chemicaliën zoal ook wel gedaan wordt omdat dit uiteindelijk uw natuurlijke nagel niet ten goede komt.

AFSPRAAK MAKEN
BEKIJK DE PRIJZEN
DOWNLOAD FLYER