Bij Pica Pica kunt u uw natuurlijke nagels laten verstevigen en mooi houden door Gellak te laten aanbrengen. Gellak wordt aangebracht als een lak maar geeft het resultaat van een colour gel. Een compleet behandeling binnen 60 minuten. Met veel keuze uit verschillende mooie kleuren is er voor elk wat wils, ook French manicure, een stempel of nailwrap behoren tot de mogelijkheden. Gellak geeft ongeveer 3 weken of langer een schitterend resultaat, dit is afhankelijk van de groei van je nagels.

Acryl- of gelnagels

Acryl
Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaatst. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt de kunstnagel gemodelleerd.

Gel & Powergel
Een nagel kan ook worden opgebracht met een gelvormige kunststof, die hard wordt in een speciale UV-lamp. Ook is er powergel op de salon aanwezig. Dit is de nieuwste manier van kunstnagels zetten met de voordelen van gel en stevigheid van acryl. Zodra u bij mij komt beslissen we samen wat voor u de meest geschrikte methode is.

Gellak/Polish

Een gellak behandeling bestaat uit een kleur gellak naar keuze op uw eigen nagel. Eerst krijgt u een transparante onderlak op uw nagel, daarna de gekozen kleur. Deze worden beide uitgehard onder een UVlamp. Bij een volgend bezoek vijl ik de kleur eraf en breng een nieuwe aan. Ik week de gellak er niet af met chemicaliën zoal ook wel gedaan wordt omdat dit uiteindelijk uw natuurlijke nagel niet ten goede komt.

BIAB, de nieuw generatie flexibele nagels

Heb jij last van nagels die continue afbreken of wil jij van je nagelbijten af ? Dan is de BIAB behandeling de ideale oplossing. BIAB staat voor Builder in a Bottle. Deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke nagel te verbeteren en te verstevigen. Na iedere behandeling worden jou nagels sterker, dit doordat het product in de bovenste lagen van de nagelplaat dringt. Tevens creeert de BIAB een C-curve in je nagels, wat voor extra stevigheid en voor een slankere uitstraling zorgt.

Dit kan in een mooie nude kleur of in een gellak kleur naar keuze.

AFSPRAAK MAKEN
BEKIJK DE PRIJZEN
DOWNLOAD FLYER